Menu april

 

Thaise kippensoep

Of

Kalfspastrami met zoetzure groentjes en piccalilly

Of

3 x garnaal soepje, salade met kroketje en een nobashi garnaal

 

***

Rib-eye geserveerd met een tomatensalsa en patata’s brava’s

Of

Proeverij van kippendijen saté en speenvarken saté met teriyaki en satésaus

Of

Spies van diverse vissoorten met een saus van tuinkruiden

 

***

Kaat mossel ( vanille-ijs met chocolade saus en advocaat)

Of

Exotische tiramisu met passie vruchten ijs

Of

Warm chocolade taartje met vanille roomijs

 

 

Menu mei  

 

Tataki van runderhaas met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Of

Aspergesoep met reepjes gerookte zalm en kervel

Of

Presentatie van sushi en sashimi met verschillende garnituren

***

Asperges met zalm, ei, krieltjes en hollandaise saus

Of

Scharrelvarken met salie, champignons, courgette en verse linguine pasta

Of

Diamanthaas medaillons met bearnaise saus en roseval aardappeltjes

***

Vanille ijs met aardbeien en slagroom

Of

Crème brulee van vanille met fruit en vanille ijs

Of

Creatie van chocolade en karamel

 

 

 

Menu juni

 

Carpaccio van runderhaas met tomaatjes, Parmezaan, rucola en pijnboompitjes

Of

Bouillabaisse van diverse vissoorten

Of

Bonbon van gerookte zalm met asperges en eitjes salade

***

Scampi’s met tagliatelle en knoflook met verse kruiden

Of

Bavette steak met gegrilde groenten en een zachte BBQ saus

Of

Proeverijtje van Hollands lam met seizoens groenten

***

3 bereidingen van lokale aardbeien

Of

Citroen taartje met scroppino van limoncello

Of

Dame blanche