Menu januari

 

Tataki van diamanthaas met soja saus en limoen mayonaise

Of

Crème van grotchampignons en verse kruiden

Of

Civiche van schotse zalm met avocado en zoetzure groentjes

 

***

Klassieke Bouillabaisse met diverse vis, schaal en schelpdieren

Of

Entrecote met een pikante kruidenboter en Provençaalse groenten

Of

Varkenshaasmedaillons met een saus van champignons en chorizo

 

***

Crêpes Suzette flensjes met sinaasappelsaus

Of

Tiramisu met roomijs van amarenakersen

Of

Karamelijs met stukjes stroopwafels

 

Menu februari 

 

Carpaccio van runderhaas met Parmezaanse kaas en mooie olijfolie

Of

Ketelbrouwsels proeverij van 3 soepjes

Of

Huisgemaakte garnalenkroketten met een salade en citroenmayonaise

***

Gebakken bavette steak met een sjalotten pepersaus

Of

Speenvarken met een zuurkoolstamp, spekjes en een saus van grove mosterd

Of

Pasta frutti di mare met scampi, mosseltjes, tomaat en basilicum

***

Panna cotta met een coulis van rood fruit en bosvruchten ijs

Of

3 bereidingen van chocolade

Of

Wafel met warme kersen en slagroom

 

Menu maart

 

Vitello tonnato dungesneden kalfsrosbief met een tonijnmayonaise

Of

Tempura van gefrituurde scampi’s met meloen en sesam

Of

Parmaham met een salade van tomaat, mozzarella en basilicum

***

Op de huid gebakken skrei kabeljauw met een bieslook saus

Of

Gebraden parelhoender met groente frietjes en een saus van madras kerrie

Of

Diamanthaas met seizoens groenten en een stroganoff saus

***

Vers fruit met 3 soorten sorbet

Of

Cheesecake met pistache ijs

Of

Chocolade brownie met witte chocolade