VOORGERECHTEN

Carpaccio
Carpaccio van Australisch rund met Parmezaanse kaas afgemaakt aan tafel met mooie olijfolie en peper
€ 12,50

Vitello Tonnato
Dungesneden kalfslende met romige tonijnmayonaise gedroogde tomaatje, en kappertjes
€ 14,50

Scampi’ s in het pannetje
Scampi’s in knoflookolie met pepertjes
€ 13,50

Bloedworst & coquille
Gebakken bloedworst met coquille, appeltjes en appelstroop met aceto balsamico
€ 12,50

Zalm & tonijn
Dungesneden zalm en dichtgeschroeide tonijn met oosterse salade en wasabi mayonaise
€ 15,-

Tartetatin
Van witlof met geitenkaas, honing en walnootjes
€ 10,-

Broodplank met smeersels
aioli en tapenade
€ 4,-

VOORGERECHTEN SPECIALS

Jamon iberico
De beste ham ter wereld a la minute gesneden
€ 20,-

Plateau Iberico’s
Pata negra, salchichon, chorizo, en manchego kaas
€ 18,-

Garnaaltje, Garnaal en nog eens Garnaal
Van Hollandse garnalen cocktail tot ….???
€ 18,-

Zeeuwse  bentho box
Garnalen, paling, oester, mosselen, krab, en kreeftensoep
€ 18,-   

Spaanse bentho box
Kroketje, charcuterie, manchego, scampi pil pil, en quasadilla
€ 18,-

Japanse bentho box
Tonijn, zalm, oester, nobashi garnaal, tempura van krab, dim sum
€ 18,-                                                          

Zeeuwse Oesters                                                                                       

Naturel
€ 2.75

Rode wijn vinaigrette
€ 3,-

Lauwwarm met Thaise dressing
€ 3,-

Proeverij van 6 oesters
€ 15,-

HOOFDGERECHTEN VIS

Gebakken sliptong
In bruisende boter gebakken met citroen en remoulade saus
€ 21,-

Kabeljauw
Met een korstje van spinazie en Parmezaanse kaas en een kreeftenjus
€ 22,-

Pasta Frutti di mare
Linguini met scampi en coquille met pikante knoflookolie tomaatjes en verse basilicum
€ 24,-

Fish special
Dagelijks door Mark voor u gekozen
€ 23,-

Vegetarisch
Lasagne van ricotta, geitenkaas en spinazie met rucola en tomatensaus
€ 18,-

HOOFDGERECHTEN VLEES

 Spare ribs
18 uur gegaard en afgelakt met marinade geserveerd met huisgemaakte sambal
€ 19,-

Saté
Grote spies van gemarineerde kippendij saté met atjar, pindasaus en kroepoek
€ 19,-

Iberico varken
Gebraden iberico varken en stoverij met chorizo, patatas brava’s en rode wijnsaus
€ 23,-

Tournedos
Tournedos met een saus van gorgonzola of groene pepersaus
€ 28,-

Entrecote
zachtgegaarde entrecote geserveerd met een bearnaise saus
€ 22,-                                              

DESSERTS

Sorbet
Geserveerd met seizoens fruit
€ 8,50

Dame blanche
Zoals deze hoort met warme chocoladesaus
€ 7,-

Tiramisu
klassieke tiramisu met witte en pure chocolade mousse en  roomijs van amarena kersen
€ 8,50                        

Proeverij
Kunt u geen keuze maken ?
Wij maken voor u een parade van desserts
€ 12,-

Kaas
Selectie van diverse kazen met garnituur
€ 14,-

MENU PUUR

Etagère menu  €40.-

Voorgerechten etagère
€ 15,-

Carpaccio : met Parmezaan

Zalm : gemarineerd met zoetzure groentjes

Cocktail  : van Hollandse garnalen

Ketelbrouwsel : dagelijks wisselende soep

kroketje  : van  chorizo

Vitello tonnato  : kalfslende met tonijnmayonaise

Tonijn  : tataki met oosterse salade

Antipasto : van ham en worstsoorten

Hoofdgerecht

Diamanthaas
Patatas brava’s en romige peper saus  

of
Fish special
Dagelijks door Mark voor u gekozen

Dessert etagère

Chocolade   : lekkernijen van chocolade

Sorbet   : met vers fruit

Dame blanche  : met warme chocoladesaus

Tiramisu  : met roomijs van amarenakersen

TASTING MENU

Dit menu serveren wij als tapas om te delen en is per tafel te bestellen
€ 40.- Per persoon

 

Voorgerechten

Jambon iberico

Croquettas

Scampi pil-pil

Tussengerechten

Sashimi zalm en tonijn

Gestoomde en gefrituurde oosterse dim sum

Hoofdgerechten

Frutti di mare
iberico varken

Desserts

Kaas proeverij van diverse kaassoorten
Of
Proeverij van desserts

11037072_810846139002447_5487013731187620879_n