VOORGERECHTEN    

Carpaccio
Carpaccio van Australisch rund met Parmezaanse kaas afgemaakt aan tafel met mooie olijfolie en peper
€ 12,50

De luxe met truffel en ganzenlever krullen
€ 15,00

Tonijn tataki
Dichtgeschroeide verse tonijn met krokante chips, radijsjes en een Oosterse salade met sesam
€ 15,-

Scampi’ s in het pannetje
Scampi’s in pikante knoflookolie met een tomaten bruchetta
€ 13,50

Vitello tonnato
Dungesneden kalfsrosbief op een crème van tonijn met diverse garnituren
€ 12,50

Kroketjes van geitenkaas
Met een salade van tomaat, pijnboompitjes en olijven
€ 10,-

Broodplank met smeersels
aioli en tapenade
€ 4,75

 

VOORGERECHTEN SPECIALS

Jamon iberico
De beste ham ter wereld a la minute gesneden
€ 20,-

Plateau Iberico’s
Pata negra, salchichon, chorizo, en manchego
€ 18,-

Garnaaltje, Garnaal en nog eens Garnaal
Van Hollandse garnalen cocktail tot ….???
€ 18,-

Zeeuwse bentho box
Garnalen, paling, oester, mosselen, krab, en kreeftensoep
€ 18,-  

Mediterrane bentho box
Kroketje, charcuterie, manchego, scampi pil pil, carpaccio en vitello tonnato
€ 18,-    

Japanse bentho box
Tonijn, zalm, oester, nobashi garnaal, tempura van krab, dim sum
€ 18,-                                                                

Zeeuwse Oesters                                                                                     

Naturel
€ 2.75

Rode wijn vinaigrette
€ 3,-

Lauwwarm met Thaise dressing
€ 3,-

Proeverij van 6 oesters
€ 15,-

 

PUUR SOEPEN


Tomatensoep
Geserveerd met grissini omwikkeld met parmaham
€ 6,50

Soep van de dag
€ 7,50

Kreeftensoep
Gevuld met schaaldieren, rouille en broodsoldaatjes
€ 10,-

 

PUUR MAALTIJDSALADES


Salade carpaccio
Diverse slasoorten met dungesneden carpaccio, pijnboompitjes, mosterd dressing en Parmezaanse kaas
€ 18,-

Gegratineerde geitenkaas
Diverse slasoorten geitenkaas, honing, pijnboompitjes en gebakken spekjes
€ 17,-

Caesar salade
Met ijsbergsla, gerookte kip, spekjes, croutons, Parmezaanse kaas krullen en caesar dressing
€ 17,-

Salade van gerookte vissoorten
Diverse slasoorten gerookte zalm, paling, heilbot en Hollandse garnalen met dillemosterdsaus
€ 19,-

 De salades worden geserveerd met brood of frietjes

 

HOOFDGERECHTEN VIS

Gebakken sliptong
In bruisende boter gebakken met citroen en remoulade saus
€ 21,-

Zalm
Met een korstje van spinazie en Parmezaanse kaas en een romige witte wijn saus
€ 22,-

Pasta Frutti di mare
Linguini met scampi, coquille, mosselen met pikante knoflook, tomaatjes en verse basilicum
€ 24,-

Fish special
Dagelijks door Mark voor u gekozen
€ 23,-

Vegetarisch
Canneloni van ricotta en spinazie met rucola en tomatensaus
€ 18,-

                    

HOOFDGERECHTEN VLEES

Spare ribs
18 uur gegaard en afgelakt met marinade geserveerd met huisgemaakte sambal en gepofte aardappel
€ 19,-

Saté
Grote spies van gemarineerde kalkoen saté met atjar, pindasaus en kroepoek
€ 19,-

Iberico varken
Gebraden iberico varken met chorizo, patatas brava’s en tijm saus
€ 21,-

Tournedos
Tournedos van Australisch grain fed rund met een saus van gorgonzola of groene pepersaus
€ 28,-

Proeverij van Hollands lam
Diverse bereidingen op mediterrane wijze geserveerd
€ 24,-                                            

 

DESSERTS

Cheesecake
Geserveerd met aardbeien en pistache ijs
€ 8,-

Chocolade 
Crème van pure en witte chocolade met crumble van Bastogne koek en amaretto ijs
€ 9,-                          

Dame blanche
Zoals deze hoort met warme chocoladesaus
€ 7,-

Romanoff
Aardbeien met vanille ijs en klassieke romanoff saus
€ 8,50                      

Proeverij
Kunt u geen keuze maken ?
Wij maken voor u een parade van desserts
€ 12,-

Kaas
Selectie van diverse kazen met garnituur
€ 14,-

  

MENU PUUR

Etagère menu €40.-
Voorgerechten etagère
€ 15,-

  • Carpaccio : met Parmezaan
  • Tataki : van tonijn met oosterse salade
  • Cocktail : van Hollandse garnalen
  • Ketelbrouwsel : dagelijks wisselende soep
  • Kroketje : van chorizo
  • Vitello tonnato : kalfsrosbief met tonijn crème
  • Geitenkaas :kroketjes met salade

 

Hoofdgerecht

Bavette steak
Patatas brava’s en romige pepersaus
of
Fish special
Dagelijks door Mark voor u gekozen

Dessert etagère                                                                

  • Chocolade :met amaretto ijs
  • Cheesecake : met amarenakers en pistache ijs
  • Dame blanche : met warme chocoladesaus
  • Aardbeien : met romanoff

 

TASTING MENU

Dit menu serveren wij als tapas om te delen en is per tafel te bestellen
€ 40,00 per persoon

 

Voorgerechten
Jambon Iberico
Croquettas
Scampi pil-pil

Tussengerechten
Tataki van tonijn
Gestoomde en gefrituurde oosterse dim sum
Tempura van krab

Hoofdgerechten
Frutti di mare
Iberico varken met patatas brava’s

Desserts
Kaasproeverij van diverse kaassoorten
Proeverij van desserts

 

SEIZOEN SPECIALITEITEN

Romige aspergesoep
Met asperges, gerookte zalm en kervel
€ 7,50

Salade van asperges
Serranoham met asperges, geserveerd op een eitjes salade
€ 12,50

Oosterschelde kreeft en asperges
Mooie salade van kreeft en asperges met truffel mayonaise
€ 18,-

Asperge a la flamande
Asperges met beenham, krieltjes, ei en boterjus
€ 21,-

Asperges Irlandaise
Asperges met gerookte zalm, krieltjes en boterjus
€ 21,-

Portie asperges
3 asperges met kriel, ei en boterjus
€ 6,50

Halve Oosterschelde kreeft
Naar keuze naturel gekookt of gegratineerd en geserveerd met huisgemaakte mayonaise
dagprijs

 

11037072_810846139002447_5487013731187620879_n